De praktijk

Zwangerschap en geboorte zijn een natuurlijk proces. Wij zijn er voor jou om je in dit proces te begeleiden. De eerste keer is alles nieuw. Wij helpen jou door deze spannende en bijzondere tijd heen. Dit doen we door de tijd te nemen als je bij ons op spreekuur komt zodat we samen je vragen, verwachtingen, wensen en zorgen uitvoerig door kunnen nemen. Tijdens de zwangerschap en geboorte bewaken wij het natuurlijk verloop.
Wij willen graag jullie wensen combineren met onze kennis en vaardigheden en zo samen gaan voor het beste resultaat. Het gezamenlijke doel is een gezonde moeder met een prachtig kind. Ouders die tevreden terug kunnen kijken op het gehele verloop.

We bereiken dit door binnen ons enthousiaste team veel aandacht te schenken aan communicatie en overdracht, zodat we ten alle tijden goed op de hoogte zijn van de dingen die in jouw persoonlijke situatie spelen. We willen dat je altijd laagdrempelig bij ons terecht kunt. We moedigen je aan om ons te bellen bij twijfel of ongerustheid.

Ons team

De verloskundigen stellen zich graag aan je voor, dus neem gerust een kijkje!

De juiste kwaliteit zorg

Vanzelfsprekend willen we kwalitatief goede zorg leveren. We staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV en werken volgens de richtlijnen van onze beroepsvereniging. Om de kwaliteit van onze zorg hoog te houden, aan te laten sluiten op onze cliënten en continue te verbeteren willen we graag van jullie weten hoe je onze zorg ervaren hebt. Daarom nemen we cliëntenenquêtes af, lees hier meer over onder op deze pagina bij Cliëntenervaringen in de geboortezorg meten: informatie voor cliënten.

We vinden een goede samenwerking in de regio erg belangrijk. De praktijk is lid van Coöperatieve Vereniging voor Verloskundigen regio Helmond U.A. Door onze krachten te bundelen als verloskundigen laten we zwangeren optimaal gebruik maken van de toegevoegde waarde die eerstelijns verloskundigen bieden.

Wij participeren met alle andere geboortezorgverleners in de regio samen in JIJWIJ om de kwaliteit van de geboortezorg te bevorderen.

PREM Geboortezorg

Wij horen graag van jou wat jij van onze zorg vindt. Hebben wij gedaan wat jij nodig hebt en belangrijk vindt? Bekijk de PREM Geboortezorg pagina!

Klachten

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij ons. Zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en je partner tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed goed te begeleiden. Het is prettig als het contact met ons en andere professionals in onze praktijk deskundig en aangenaam verloopt. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt.

1. Bespreek je klacht met je verloskundige

Zit je met vragen? Of twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om rustig met je te praten.

2. Schakel een klachtenfunctionaris in

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088 – 0245123. Je kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl.

Neem gerust contact op

Voor afspraken, vragen en zorgen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Aanmelden, afspraken en vragen

Ma t/m vr 09:00 - 17:00 uur

Bevallen, spoed en kraambedden

24 uur per dag

Neem gerust contact op

Voor afspraken, vragen en zorgen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Aanmelden, afspraken en vragen

Ma t/m vr 09:00 - 17:00 uur

Bevallen, spoed en kraambedden

24 uur per dag