Zwanger en nu?

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ons team staat voor je klaar om je in deze bijzondere en spannende tijd te begeleiden.

Als je een zwangerschapstest hebt gedaan kun je zonder verwijzing van de huisarts direct contact met ons opnemen. Je kunt je dan direct aanmelden via het aanmeldformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt uiteraard ook telefonisch een afspraak maken.

Je kunt ons bellen voor  een afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:00 uur op 0492-504712.

Moeders voor moeders

Tegenwoordig krijgt één op de zes paren te maken met verminderde vruchtbaarheid. Vruchtbaarheidsbehandeling kan voor hen de kans op zwangerschap doen toenemen. Bij dergelijke behandelingen maken artsen onder andere gebruik van medicijnen die het hCG-hormoon bevatten. Dit hormoon kan worden verkregen uit de urine van zwangere vrouwen. Vandaar dat Moeders voor Moeders steeds weer op zoek is naar zwangere vrouwen die andere vrouwen willen helpen om ook moeder te worden. Iedereen die zwanger is kan in principe meedoen aan Moeders voor Moeders. Het is belangrijk om je zo snel mogelijk aan te melden. Alleen in de eerste vier maanden van de zwangerschap bevat de urine voldoende hCG hormoon. Aanmelden kan vanaf het moment dat je over tijd bent en meedoen kan vanaf de zesde week.

Voor het aanmelden en meer informatie over moeders voor moeders vind je hier.