Voorlichtingsavonden & cursussen

Je weet van tevoren natuurlijk nooit hoe je bevalling gaat verlopen, maar toch is het belangrijk om erover na te denken. Het is goed om te weten wat je te wachten staat. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Als JIJWIJ organiseren we voorlichtingsavonden over zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Op deze interactieve bijeenkomsten krijgen aanstaande ouders informatie, tips en adviezen van diverse deskundigen uit de geboortezorg. Je kunt als aanstaande ouders kiezen over welke onderwerpen je meer wilt weten en dus welke voorlichtingsavonden je wilt volgen.

Voor aanmelden en meer informatie.

Vanwege de Corona pandemie gaan op dit moment veel cursussen niet door, kijk voor de laatste up-to-dat informatie op bovenstaande link. Binnen JIJWIJ hebben we de informatie van de basis voorlichtingsavond in de zwangerschap als voorlichtingsfilm op de website geplaatst. Klik hier als je direct naar deze voorlichtingsfilm wil gaan.

Naast de voorlichtingsavonden van JIJWIJ worden er regionaal diverse andere zwangerschapscursussen aangeboden. Belangrijk is te kiezen voor een cursus die bij je past. Bij de controles krijg je van ons hierover aanvullende informatie en folders uitgereikt.