Wie zijn wij

Leen van Leuken - Verloskundige en echoscopiste

Ik ben geboren in Roeselare (België). Al op jonge leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Zodoende ben ik meteen na mijn middelbare schoolopleiding met de opleiding tot verloskundige gestart. Deze opleiding heb ik genoten in Gent en in Brussel. Tijdens mijn stage in Nederland mocht ik proeven van de unieke manier van verloskundige zorg in ons land. In Nederland is het immers mogelijk om thuis te bevallen.

Lees meer >

Anne Verheijen - Verloskundige en echoscopiste

Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Academie voor Verloskunde in Maastricht. Al vrij snel ben ik gaan werken in mijn eigen praktijk waar ik sinds 2007 in de maatschap ben getreden. In mijn eerste werkjaren heb ik tevens de Master Verloskunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Deze studie heeft me geleerd de wetenschap een onderdeel van mijn vak te laten zijn en er met een overview er naar te kunnen kijken.

Lees meer >

Imke Verstappen - Verloskundige en echoscopiste

Altijd wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. En nog steeds ben ik iedere dag ontzettend blij met mijn keuze. Het is een prachtig vak! In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht. Direct na mijn opleiding heb ik in 2011 mijn diploma tot echoscopiste behaald. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende verloskundigenpraktijken gewerkt als waarnemend verloskundige, waarna ik in 2014 in onze eigen praktijk ben gaan werken.

Lees meer >

Lieke van Melis - Verloskundige en echoscopiste

Ik heb gestudeerd aan de Academie voor Verloskunde in Maastricht. In 2012 ben ik afgestudeerd en heb ik in verschillende verloskundigenpraktijken gewerkt. Het was erg leuk om in de verschillende praktijken te werken met overal een andere populatie, verschillende culturen en gewoontes. Sinds 2016 werk ik weer in deze praktijk en is het fijn om een vaste werkplek te hebben. Wat ik fijn vind aan deze praktijk is dat je de zwangeren en partners goed leert kennen en een band met ze opbouwt. Hierdoor kunnen we onze zorg nog beter op de individue afstemmen en jullie op een prettige manier in het gehele proces begeleiden.

Lees meer >

Eva Timmers verloskundige én echoscopiste

Van jongs af aan wist ik dat ik in de zorg wilde werken. Met mensen bezig zijn en iets voor ze kunnen betekenen, spreekt me erg aan. Gedurende de middelbare schooltijd raakte ik steeds meer geïnteresseerd in verloskunde. Na de HAVO heb ik eerst twee jaar verpleegkunde gestudeerd, daarna heb ik mijn droom om verloskundige te worden voortgezet en ben ik gestart aan de Academie Verloskunde Maastricht.

Lees meer >

Marloes Staassen - praktijkassistente

Sinds 1 januari 2012 ben ik als assistente werkzaam. Ik werk graag met mensen en met veel plezier zorg ik dat alles in orde is voor onze cliënten en de praktijk.  Het contact met de cliënten geeft veel voldoening. Het is fijn om ze vanaf het eerste contact een goed en vooral welkom gevoel te kunnen geven. Het is geweldig om te mogen werken in een team met passie!