Wie zijn wij

Leen van Leuken - Verloskundige en echoscopiste

Ik ben geboren in Roeselare (België). Al op jonge leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Zodoende ben ik meteen na mijn middelbare schoolopleiding met de opleiding tot verloskundige gestart. Deze opleiding heb ik genoten in Gent en in Brussel. Tijdens mijn stage in Nederland mocht ik proeven van de unieke manier van verloskundige zorg in ons land. In Nederland is het immers mogelijk om thuis te bevallen.

Lees meer >

Anne Verheijen - Verloskundige en echoscopiste

Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Academie voor Verloskunde in Maastricht. Al vrij snel ben ik gaan werken in mijn eigen praktijk waar ik sinds 2007 in de maatschap ben getreden. In mijn eerste werkjaren heb ik tevens de Master Verloskunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Deze studie heeft me geleerd de wetenschap een onderdeel van mijn vak te laten zijn en er met een overview er naar te kunnen kijken.

Lees meer >

Senna Noten - Verloskundige en echoscopiste

Zwanger zijn en de geboorte van je kind is voor velen een bijzondere periode in het leven. In mijn werk als verloskundige en echoscopiste heb ik het voorrecht om dit van dichtbij te mogen begeleiden. Tijdens mijn werk vind ik het belangrijk dat er vertrouwen is in het natuurlijke proces en de kracht van het eigen vrouwelijk lichaam. Alles waar je bewust aandacht aanbesteedt groeit.

Lees meer >

Eva Timmers - Verloskundige en echoscopiste

Van jongs af aan wist ik dat ik in de zorg wilde werken. Met mensen bezig zijn en iets voor ze kunnen betekenen, spreekt me erg aan. Gedurende de middelbare schooltijd raakte ik steeds meer geïnteresseerd in verloskunde. Na de HAVO heb ik eerst twee jaar verpleegkunde gestudeerd, daarna heb ik mijn droom om verloskundige te worden voortgezet en ben ik gestart aan de Academie Verloskunde Maastricht.

Lees meer >

Meike Broks - Verloskundige en echoscopiste

Zolang ik mij kan herinneren wilde ik verloskundige worden. Een droom die verwezenlijkt is. Mijn opleiding volgde ik op de Academie Verloskunde in Maastricht. Het mooie aan de verloskunde vind ik de afwisseling; iedere dag, iedere cliënt en iedere situatie is uniek. Naast deskundige zorg vind ik persoonlijk contact met de cliënten heel leuk. Aandacht, rust en plezier zijn voor mij belangrijk in mijn werk, daarnaast ben ik ook een doorpakker wanneer het nodig is.

Lees meer >

Mandy de Greef - Verloskundige

Ik ben Mandy de Greef, ben 37 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in omgeving Eindhoven. Nu werk ik als verloskundige maar daarvoor ben ik geruime tijd werkzaam geweest als verpleegkundige, waaronder op de kraamafdeling. Gedurende mijn werk als verpleegkundige heb ik de passie gevonden voor de verloskunde en ben ik deze uitdaging aangegaan. Ik geniet nog ieder moment van het eindresultaat. Vol trots en enthousiasme sta ik mijn vak.

Lees meer >

Senna Noten - Verloskundige en echoscopiste

Zwanger zijn en de geboorte van je kind is voor velen een bijzondere periode in het leven. In mijn werk als verloskundige en echoscopiste heb ik het voorrecht om dit van dichtbij te mogen begeleiden. Tijdens mijn werk vind ik het belangrijk dat er vertrouwen is in het natuurlijke proces en de kracht van het eigen lichaam want alles wat je aandacht geeft groeit. Ik heb zowel bij verschillende verloskundigenpraktijken als in het ziekenhuis gewerkt. Toen bleek dat mijn verloskundig hart echt in de eerste lijns verloskunde ligt.

Lees meer >

Marloes Staassen - Praktijkassistente

Sinds 1 januari 2012 ben ik als assistente werkzaam. Ik werk graag met mensen en met veel plezier zorg ik dat alles in orde is voor onze cliënten en de praktijk.  Het contact met de cliënten geeft veel voldoening. Het is fijn om ze vanaf het eerste contact een goed en vooral welkom gevoel te kunnen geven. Het is geweldig om te mogen werken in een team met passie!

 

Lees meer >

Anouk Martir - Praktijkassistente