Onze visie

Zwangerschap en geboorte zijn een natuurlijk proces. Wij zijn er voor jou om je in dit proces te begeleiden. De eerste keer is alles nieuw. Wij helpen jou door deze spannende en bijzondere tijd heen. Dit doen we door de tijd te nemen als je bij ons op spreekuur komt zodat we samen je vragen, verwachtingen, wensen en zorgen uitvoerig door kunnen nemen. Tijdens de zwangerschap en geboorte bewaken wij het natuurlijk verloop.
Wij willen graag jullie wensen combineren met onze kennis en vaardigheden en zo samen gaan voor het beste resultaat. Het gezamenlijke doel is een gezonde moeder met een prachtig kind. Ouders die tevreden terug kunnen kijken op het gehele verloop.

We bereiken dit door binnen ons enthousiaste team veel aandacht te schenken aan communicatie en overdracht, zodat we ten alle tijden goed op de hoogte zijn van de dingen die in jou persoonlijke situatie spelen.
We willen dat je altijd laagdrempelig bij ons terecht kunt. We moedigen je aan om ons te bellen bij twijfel of ongerustheid.

Vanzelfsprekend willen we kwalitatief goede zorg leveren. We staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV en werken volgens de richtlijnen van onze beroepsvereniging. Om de kwaliteit van onze zorg hoog te houden,aan te laten sluiten op onze cliënten en continue te verbeteren willen we graag van jullie weten hoe je onze zorg ervaren hebt. Daarom nemen we cliëntenenquêtes af.

We vinden een goede samenwerking in de regio erg belangrijk. De praktijk is lid van Coöperatieve Vereniging voor Verloskundigen regio Helmond U.A. Door onze krachten te bundelen als verloskundigen laten we zwangeren optimaal gebruik maken van de toegevoegde waarde die eerstelijns verloskundigen bieden.

Wij participeren met alle andere geboortezorgverleners in de regio samen in JIJWIJ om de kwaliteit van de geboortezorg te bevorderen.
Kijk voor meer informatie op de website van JIJWIJ